Kom i kontakt med Simon Justesen

Start en dialog med Simon herunder og kom med din feedback, spørgsmål eller dine ønsker for et samarbejde, og så vender han retur til dig indenfor meget kort tid. Han ser frem til at høre fra dig.

Kom i kontakt med Simon Lindegaard

Ring direkte til Simon på tlf. +45 2335 9355 eller start en dialog med ham herunder og kom med din feedback, spørgsmål eller dine ønsker for et samarbejde, og så vender han retur til dig indenfor meget kort tid. Han ser frem til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Christian og Thomas fra TakeCHARGE sidder klar til at modtage dine spørgsmål eller feedback, og de vender retur til dig indenfor kort tid. Send din besked i dag og start en dialog op.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find den nærmeste salgsafdeling her, eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Luk

Har du spørgsmål?

Find den nærmeste salgsafdeling her, eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Forside /

Om os

Hesselpower

Om HESSEL POWER

HESSEL POWER er et joint venture imellem Danmarks største privatejede bilforhandler, Ejner Hessel, og stifterne af TakeCHARGE Thomas Rybak og Christian Uttrup. Hos HESSEL POWER arbejder vi målrettet på at forme fremtiden indenfor elektriske køretøjer og grøn energi, og vi er en passioneret og visionær gruppe sammensat af nogle af de mest erfarne aktører inden for bilbranchen og el-infrastruktur i Danmark.

Det stærke(ste) partnerskab

Med mange års erfaring og forståelse indenfor bilbranchen, samt en stærk forpligtelse til at levere den bedste kundeoplevelse, besluttede Ejner Hessel sig for at tage det næste skridt imod en grønnere fremtid ved at bl.a. engagere sig i infrastruktur til elektriske køretøjer samt ladeløsninger til erhverv, energioptimering samt ESG-rapportering. Ejner Hessel har haft et stærkt samarbejde med stifterne af TakeCHARGE igennem længere tid, hvorfor udvidelsen af samarbejdet med to af landets med fremtrædende entreprenører indenfor opladning af elektriske køretøjer og el-infrastruktur faldt os helt naturligt, da vores fælles ekspertise og innovative tankegang danner hjørnestenene for vores succes. Hessel Power udgør et konsortium bestående af eksperter inden for energioptimering, herunder rådgivning, ladeinfrastruktur og installation af solcelleanlæg.

Partnerskab
Grønt Aftryk

Et landsdækkende grønt aftryk

Vores mission er enkel, men kraftfuld: Vi ønsker at være førende inden for den grønne omstilling i Danmark og bidrage til en bæredygtig fremtid. Vi tror nemlig på, at elbiler og bæredygtig energi er nøglen til at reducere CO2-udledningen og bevare vores planet for fremtidige generationer.

Vi sætter handling bag vores ord

Hos HESSEL POWER er vi dybt engagerede i at levere de bedste løsninger til vores kunder på landsplan. Det skal være enkelt og bekvemt for dig at eje og nyde din el- eller hybridbil. Vi arbejder tæt sammen med andre virksomheder, myndighederne og samfundet som en helhed for at fremme den bæredygtige mobilitet og grønne energi i vores alle sammens Danmark.

Nemt Bekvemt

Kom i kontakt med os

Har du spørgsmål, feedback eller ønsker du at samarbejde med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Tag kontakt til vores team af specialister allerede i dag og lad os sammen skabe en grønne fremtid.

Simon Lindegaard

Simon Lindegaard

Direktør for Strategi & Udvikling i Ejner Hessel

Simon har det overordnede ansvar for strategi og udvikling i Ejner Hessel, og han vil som oftest være den primære kontaktperson for de fleste henvendelser i HESSEL POWER.

Simon Justesen

Simon Justesen

Produktchef, eMobilitet i Ejner Hessel

Simon er eMobilitets Produktchef og uomtvisteligt den, som kender mest til strøm, ladeløsninger og generelt alt der omhandler elektriske køretøjer.

Christian Møllebro Uttrup

Christian Møllebro Uttrup

Adm. Direktør i TakeCHARGE ApS

Christian er serie-iværksætter indenfor grøn energiomstilling og ladeløsninger til transportsektoren og medstifter af TakeCHARGE. Han er kendt for sit store overblik og evne til at løse problemerne.

Thomas Rybak

Thomas Rybak

CTO/COO i TakeCHARGE ApS

Thomas er iværksætter og medstifter af TakeCHARGE. Thomas har stor teknisk indsigt, og leverer bl.a. skræddersyede løsninger til kunder og samarbejdspartnere.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.